Kontakt Mig

Forkæl dine fødder med den bedste fodbehandling i Vanløse!

Jeg hedder Faouzia Bel-Mimoune og er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra Fodterapeutskolen anno 2003. Jeg har drevet egen klinik på Østerbro i 17 år og driver nu min klinik i Vanløse under navnet Min Fodklinik.  

Du finder gratis parkering på Lupinvej og Memosavej

Praktisk information og fordele:

Book en fodbehandling

Udfyld formen og book en tid til fodbehandling, eller ring til mig på 26 54 07 08 

Du finder mig på Sallingvej 2, 2. sal

Jeg glæder mig til at se dig!

Se hvad mine skønne kunder siger

Rikke Julie Toft

Super sød fodterapeut. Ærlig, hyggelig og informerende! Jeg følte mig rigtig godt tilpas i hendes hænder og vil klart anbefale til andre! Mine fødder er blevet SÅ fine efter kærlig behandling! Tak for det!

Gitte Jensen

Aldrig har mine fødder været flottere!
Super god og informativ behandling.
Min varmeste anbefaling!

Line Ørnstrup

Klinikken ligger i lyse og indbydende lokaler og stemningen i klinikken er i top. Faouzia er utrolig professionel og helt klart den dygtigste og mest behagelige fodterapeut jeg har været hos. Mine fødder er som født på ny og Faouzia har mange gode råd til hvordan jeg selv kan holde dem ved lige mellem mine besøg i klinikken. Jeg kommer klart tilbage. Mine varmeste anbefalinger!

Barbara Haugsted

Walking on Sunshine.
Jeg føler mig som Dronningen af Saba efter en tur hos Faouzia, der tryller trætte, grimme fødder om til de blødeste og yndigste af slagsen. Behandlingen er både grundig og behagelig. Du får masser af gode tips til, hvordan du selv kan pleje og vedligeholde det flotte resultat til næste gang. For du kommer igen, det er helt sikkert. Min varmeste anbefaling er hermed givet.

Mehar Hussein

Super fed oplevelse hos Min Fodklinik.
Hun er meget grundig, og elsker det hun laver. Ingen snyd med tid som de fleste, hun brugte en hel time. Virkelig imponerende, og flot arbejde udført. Kan varmt anbefales.

Sara Asmussen

Hos Faouzia er man i de bedste hænder. Hun er den dygtigste fodterapeut jeg har været hos, fødderne bliver så pæne af hendes behandling. Men det allerbedste er at det slet ikke gør ondt at blive ordnet. Jeg er trofast kunde hos Faouzia, og jeg anbefaler hende på varmeste.